Wie zijn wij? Leer ons kennen

20 jaar OSA

Het begin

Gestart in 1998. Vanaf het begin gericht op detachering met oog voor de medewerker. Gericht op continuïteit en kwaliteit en niet op omvang. We hebben zowel in goede als slechte economische tijden goede resultaten geboekt.

De medewerkers

Er werken 10 mensen bij OSA. Dit zijn allemaal technische IT'ers. De meesten werken al meer dan tien jaar bij ons. We zijn er trots op dat de medewerkers nog steeds voor OSA kiezen.

De opdrachten

Onze opdrachten krijgen we meestal via tussenpartijen (bijvoorbeeld HeadFirst, Myler en The Staffing Group). Zij zetten aanvragen in de markt, die wij invullen. Door de hoge kwaliteit van onze medewerkers, worden we ook benaderd met interessante opdrachten. Deze aanpak is de afgelopen 20 jaar zeer effectief gebleken.

De toekomst

OSA blijft kleinschalig. We breiden uit tot maximaal 25 medewerkers. Ook in de toekomst richten we ons op kwaliteit van de medewerker en een prettige werksfeer.

Wat we bieden

Een klein bedrijf met een prettige werksfeer. Elke zes weken gaan we eten met alle collega's. We begrijpen dat arbeidsvoorwaarden belangrijk zijn. Je krijgt bij ons een goed salaris en een smartphone met 10gb databundel. Ook krijg je een hoog leasebudget, waarmee elektrisch rijden mogelijk is. Het deel wat je niet gebruikt krijg je voor 70% terug, waarmee je een hoge bijtelling kunt compenseren. En hoewel niet iedereen er over nadenkt, is ook je pensioen goed geregeld bij OSA (geen StiPP).

Werken bij OSA

Je werkt bij OSA in de detachering bij verschillende opdrachtgevers. We kijken samen wat er bij jou in de buurt aan opdrachten is. Jouw collega's zitten bijvoorbeeld bij bedrijven in de telecom, de overheid, het mkb en verzekeraars.

Ben je een talent in je vakgebied?

Dan willen wij graag met jou in contact komen. Een gesprek kost niets en kan veel opleveren.

verstuur je CV
Daarom kom je bij OSA werken
  • Elke 6 weken eten met je collega's
  • Smartphone met 10gb databundel
  • Korte lijnen
  • Elektrisch rijden mogelijk
  • 36 uur is mogelijk
over jou